joi, 27 octombrie 2011

Episodul 10 : Totul devine foarte tulbure

 Acest ultim episod o sa fie decat o lista cu evenimentele majore de dupa iulie 1947 pe care o sa le detaliez:

1947: - Dispare o escatrila in acum celebrul "Triunghiu Bermudelor"
           - "Experimentul de la Philadelphia" o tentativa de a face nave invizibile radarului si apoi invizibile complet
Anii 1960 - Betty si Barney Hill relateaza ca in 1961 au fost rapiti de o rasa de extraterestrii veniti din constelatia Zeta Reticulii si Betty sub hipnoza deseneaza diverse harti spatiale foarte importante
1961 - 1969 - In tipul programelor Apollo Gemeni Mercury sunt raportate incredibil de multe "incidente" multe dintre ele fiind filmate sau inregistrate audio inclusiv in celebrul Apollo 11.
cca 1970 - Billy Meier devine din ce in ce mai cunoscut cu relatarile despre intalnirile sale cu o rasa umana venind din directia Pleadelor
Anii 1980 : - Apar documente care par sa confirme un compartiment ultra-secret "Majestic 12 "dedicat sa cerceteze tot ce inseamna evenimente extraterestre
- Billy Meyer pune la dispozitie din ce in ce mai multe dovezi (poze , clipuri video , inregistrari audio , chiar si bucati de metal imposibil de realizat pe aceasta planeta)
1989 : - Bob Lazar relateaza pentru televiziunii experienta sa intr-o zona conexa a "Area 51" anume "S4" tentativa guvernului american de a identifica principiile de functionare a unor farfurii zburatoare (una in particular este identica cu cele prezentate de Billy Meier) , el furnizand mult informatii tehnice care si acum sunt controversate , una foarte importanta fiind principiul de functionare al fortei gravitationale , ea aparent fiind impartita in Gravitatie A si B , una pentru masa enorma gen planete alta pentru particule subatomice.
1995 - Ray Santilli scoate o caseta video care prezinta o autopsie a unui extraterestru dupa incidentul de la Roswell , Santilli a recunoscut eventual ca filmul este o fals sau mai bine zis o reproducere dupa filmul original care nu mai era vizionabil , faptul ca un original a existat vreodata este confirmat de foarte multe personaje importante.
1996 - "Victor" un personaj misterios aduce la suprafata inca o caseta dar aceasta prezinta un extraterestru interogat in "S4", caseta nu a putut fi dovedita un fals niciodata.
1997 - Colonelul Philip J. Corso publica o carte denumita "The day after Roswell" (Ziua de dupa Roswell) in care detaliaza cum au fost integrate tehnologii extraterestre recuperate in 1947 si dupa in stiinta noastra ducand la aparitia microcipului , materialelor sintetice super-tenace ca Kevlat , fibra optica si multe altele.
 Colonelul fiind un personaj foarte bine privit in interiorul armetei fiind veteran in Al doilea Razboi Mondial , Razboiul din Korea in care a fost in echipa personala a lui Douglas McArthur  apoi fiind membru de cabinet a lui Eisenhower apoi fiind sef la R&D (Research & Development) fiind responsabil de introducerea oricarei tehnologii avansate in dotarea armatei indiferent de origini.
 Colonelul Corso a fost implicat si in diverse incercari si audieri in senat in tentativa de a-i aduce pe militarii americani ramasi in Korea de Nord si Vietnam acasa ei fiind practic abandonati de armata si existau informatii foarte credibile ca ei erau folositi in diverse experimente : medicale , psihologice etc.
1997 - 2011 : Apar foarte multe incidente si documente care sustin ideiea ca suntem in contact cu extraterestrii cel putin la nivel de guverne importante , dar apar si informatii negative legate de experimente , intimidari si de foarte multe ori crime impotriva celor care vorbesc sau pun la dispozitii informatii relevante .
  Va sugerez sa urmariti urmatoarele subiecte pentru ca o sa vedeti foarte multe clipuri video , audio si poze care sigur o sa va dea pe spate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu