luni, 24 octombrie 2011

Episodul 4 : Piramidele si Sfinxul Teoretic Irealizabile


  Piramidele din platoul Ghiza au starnit probabil intrebari de la vederea lor de catre arheologi , chiar si Napoleon era inmarmurit de enormitatea contructiilor egiptene , avand langa el mereu un desenator care sa faca schite dupa ele iar cand acestia ramaneau fara creioane dadea ordine sa se topeasca gloante de muscheta sa li se faca creioane din ele.
  De la inceput vreau sa clarific un lucru important IN ZIUA DE ASTAZI CU TEHNOLOGIA CURENT STIUTA NU PUTEM SA RECONSTRUIM PRIAMIDELE IN ACELASI STIL FOLOSIND BLOCURI DE PIATRA PE CARE NICI O MACARA NU LE POATE RIDICA.
 Fiind clarificata aceasta problema intram in detaliile interesante cum a-r fi pozitionarea lor , sigur multa lume stie ca sunt aliniate spre stele dar nu cum si ce stele.Ele sunt fix aliniate catre stele din Centrura Orion , iar pozitia lor este FIX IN CENTRUL ZONEI DE PAMANT A TERRA ducand multi savanti , arheologi sa speculeze ca adevarata lor utilizare este in orientare.

                                                     Platoul de la Ghiza vazut de sus
Stelele principale din Centura Orion comparata cu platoul Ghiza
O posibila varianta cum aratau piramidele dupa finalizare , acestea fusesera acoperite cu marmura si cu farful din aur folosita posibil pentru semnalizare

Vechimea precisa a piramidelor si a intregului complex este foarte dezabatut , nu posed destule informatii ca sa pun o data fixa dar ce pot sa spun sigur este ca vechimea de 5000 de ani este foarte probabil gresita si 13000 este o data mult mai apropiata fiind si compatibila cu alinieri de stele dupa care piramidele sunt construite.Iar un mit foarte popular este acela ca piramidele au fost construite de sclavi , insa acest lucru este cel mai probabil fals , dovezi aparand sustinand teoria ca contructorii au fost oameni de rand care doreau sa isi faca datoria fata de faraonul lor.
Sfinxul insa este o poveste diferita , in ultimii ani arheologii au ajuns la o concluzie importanta , Sfinxul are o vechime de minim 10.000-12.000 de ani datorita faptului ca "spatele" Sfinxului este erodat de apa dar restul nu , deci el a fost cel mai probabil erodat de ploaie iar in zona Egiptului nu mai plouase consistent de cel putin 10.000 de ani cand Egiptul era o zona verde aproape tropicala , transformandu-se apoi in desert teoretic dupa o miscare in axa Pamantului.
Sfinxu fiind escavad de sub nisip cca.1880

La inceputul anilor 90 dupa caderea U.R.S.S foarte multe secrete de stat de la date militare , la vanzare efectiva de echipamente si dosare era in toi , iar oameni interesati de domenii in care obtinei informatii greu au vazut sansa , si folosind valuta forte au inceput sa cumpere tot felul de informatii.
Aparent unii dintre ei au intrat in posesie a dosare despre studiile sovietice in domeniul OZN unul dintre ele fiind o descoperire a unor camere secrete continand informatii si chiar mumia unui posibil extraterestru venit din Constelatia Orion daca va suna cunoscut.
"Proiectul ISIS" a fost derulat incepand din anii 60 cercetand posibile castiguri tehnologice posibile urmand aceste descoperiri , a fost scos si un documentar in 1998 "The Secret KGB UFO Files" narat de Roger Moore pe care il recomand oricui , sau puteti citii un viitor post al meu pe acest subiect , bineinteles ca in prezent nimeni nu mai are incredere in documentare mai ales cele venite pe canale oficiale dar acesta este unul dintre putinele care chiar merita.
Ca si sumerienii egiptenii isi scriau evenimente in desene si ciopliri in pereti uriase si primim anumite imagini cel putin spus uimitoare.
                         Desene in cere ne sunt prezentate creaturi non-umane impreuna cu egiptenii
  Alta prezentare a unor obiecte ce nu pot fi definite probabil decat ca niste nave spatiale unul chiar semanand cu un elicopter desii ma indoiesc ca mai era nevoie de elicopter in asemenea conditii tehnologice avansate
O reprezentare a unui obiect care crea lumina si in multe pictograme este acompaniat de "Bateriile din Bagdad" , acestea fiind puse ca un ruxac in spatele unui personaj ce tine ce a-r putea fi descris ca un neon.

O data ce acceptam ca extraterestrii sau o alta civilizatie superioara a creat sau acompaniat la crearea piramidelor si a sfinxului putem specula tehnica de construire.
In afara de o nava care sa ridice direct blocurile de piatra cel mai probabil este ca ele au fost ridicate pe un sistem anti-gravitational , si oricat de SF suna , avem dovezi foarte serioase ca sisteme pe baza de antigravitatie exista deja si foarte greu de realizat nu sunt , iar o data ce anti-gravitatia iti este accesibila orice masa se poate ridica si alinia.

In afara de constructiile megalomanice egiptenii au facut parte dintr-un lant de comert fara precedent ei realizand schimburi cu popoarele Europei de Vest si in Est pana in India.
O ideie insa ma intriga , ajunsi la culmea tehnologiei egiptenii au cazut ca civilizatie la fel de repede cum au urcat , fiind eventual cuceriti de romani si apoi fiind succesiv cuceritii de puterile lumii de la arabi la britanici , sovietici si acum americani.
 





                                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu